KATLAMALI PERDE

alt

Katlamalı Perde

Katlamalı perdeleriniz tamamen çevre dostu ve hijyenik sağlık içinde zararlı olmayan bir sistemle yıkanmaktadır. Katlamalı perde yıkama işleminden sonra kalite kontrolden geçmektedir.


Kontrol esnasında herhangi bir yırtık veya sökük varsa tadilatı yapılır. Son olarak zor bir işlem olan katlamalı perde kurulumu profesyonel perde montaj ekibimiz tarafında monte edilir.


Sizde avrupa perde yıkama hizmeti almak istiyorsanız birtelefon kadar yakınız. Katlamalı perdeler kullanımı kolay fakat temizlemesi biraz zor perdelerdir.


Yıllarca güneşte kaldığından, çubuklarını tutan iplerin deforma olması ile kopmalar olabilir. Temizliği için uzman kişiler uzman firmalar tercih edilmelidir. Katlamalı perdeyi yıkamadan önce özenle sökülür ve temizlendikten sonra montaj yapılır. 

 Yıkama - Temizleme

Kumaşın cinsine göre yıkama yapılır. Yıkama ve temizleme sonrası perde asılır ve kuruması sağlanır. Bazı kumaşlar ütü isterken bazıları istemez. Gerekirse ütü yapılır. perdelerin kullanma talimatına uyulmalıdır. Yıkama işlemi bittikten sonra montaj işlemine geçilir. Sökerken yapılan işlemin bu sefer tersi yapılır. Son olarak çubuklar yerlerine takılarak kullanıma hazır hale getirilir.