Servis Verdiğimiz Bölgeler

alt

Servis Verdiğimiz Bölgeler


Sarıyer perde --- Florya perde --- Beşiktaş  perde --- Etiler  perde --- Ulus perde --- Bayrampaşa perde --- İncirli perde --- Bakırköy perde --- Ataköy perde --- Bahçelievler perde --- Mecidiyeköy perde --- Güngören perde --- İstinye perde --- Başakşehir perde --- Şişli perde --- Bayrampaşa perde --- Altınşehir perde --- Avcılar perde --- Ataşehir perde --- Beylikdüzü perde --- Bağcılar perde --- Gaziosmanpaşa perde --- Üsküdar perde 
Tüm perde çeşitlerini yıkama da öncü firmalardan olan avrupa perde yıkama ya perdelerinizi gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz. Perde yıkama olarak her türlü perdeleriniz yıkama veye sökme takma işleminde yaşanan herhangi bir bozulma veya dezenfarmasyona karşı garantili olarak yıkanır.

A dan Z ye tüm perde çeşitlerini profesyonel ekiplerimiz tarafından yerinden alınarak  sökme takma işlemleri yapılır. Temizlik aşamasında son derece hijyenik bir ortamda profesyonel yıkama ekiplerimiz tarafından titizlikle yıkanmaktadır.Perde yıkama da siz müşterilerimizin bizi seçmede en avantajlı konu ise tamamen tüm elemanlarımızın çekirdekten  perdecilikten gelmeleridir.